0894 480 701 scriptureunion@abv.bg

За 10-та поредна година Скрипчър Юниън България организира тийнейджърско състезание за познаване и разбиране на Библията “В ръката Му имаше книга…”

Важно: Поради ситуацията с COVID 19 екипът на Скрипчър Юниън реши

10-тото Библейско състезание да се проведе на 8 май 2021 година.

През септември 2020 година екипът на СЮ България се свърза с всички треньори и състезатели, съобщавайки втора възможна дата, в случай че извънредните мерки не позволяват състезанието да се проведе март месец на закрито. Предвид настоящата обстановка окончателната дата е 8 май, като пред нас стоят 2 възможности:

  • 8 май (събота) на открито – в случай че не са въведени допълнителни ограничителни мерки
  • 8 май (събота) хибридно – отчасти онлайн и отчасти на живо, в случай че са въведени допълнителни ограничителни мерки

Конспектът и регламентът на състезанието остават непроменени.

Текущата 2020 година се счита за нулева година и се запазват правата на всички записани вече участници. Дори и някой вече записан участник да е преминал възрастовата граница през май 2021г., това няма да попречи на неговото участие.

Също така отново се отваря формата за записване за състезанието. Така че, ако има нови желаещи отбори, те могат свободно да се включат.

Дата на провеждане: 8 май 2021г.

Място: предстои да бъде обявено

Регистрационна форма: https://forms.gle/MLWRyuPr5CEUGZdq8

Срок за записване: 30.11.2020г.

Такса за участие:  60 лв. на отбор. За всеки следващ записан отбор от същото място таксата пада с 50%, т.е. 30 лв. (заплаща се в деня на състезанието).

Наградата за победителите на 10-тото Национално състезание за познаване на Библията е посещение в Светите земи. Центърът на програмата е посещението на Ерусалим, където победителите ще имат възможност да се запознаят със забележителностите на града, свързани със Старозаветната история и събитията от времето на Господ Исус Христос. Освен Ерусалим, победителите ще посетят библейските градове Витлеем и Йерихон, както и съвременният Тел Авив. В рамките на пътуването е организирано посещение до историческите места по река Йордан, Кумранските пещери и Юдейската пустиня, както и природния феномен Мъртво море. Пътуването до Израел и обратно е със самолет.